"Левски" стартира зимната селекция, ангажира и скаути


"Левски" стартира зимната селекция, ангажира и скаути

1156 0

Спортно-техническото ръководство на "Левски" вече започна работа по зимната селекция, информира "Тема Спорт". "Сините" се забавиха изключително много с привличането на играчи през лятото и не искат да повтарят същата грешка в дните след Нова година.

Както е известно, през тази кампания "сините" взеха девет нови - Максимилиан Карнер, Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Денис Махмудов, Атанас Курдов, Умар Диаби, Живко Миланов, Владимир Гаджев и Линел Китамбала. Последните трима обаче се присъдиниха към тима в началото на настоящия месец.

Преди началото на кръга Левски бе на трето място в класирането, на три точки зад лидерите Литекс и Лудогорец. Заради шансовете за сериозно намесване в битката за титлата собствениците на "Левски" са отделили бюджет за пращане на скаути в чужбина. Така "сини" емисари ще наблюдават на живо всеки набелязан от спортно-техническия щаб на "Левски".

В последните няколко сезона на "Герена" не правеха такова нещо заради лошото финансово състояние на клуба. Затова и голяма част от чуждестранните футболисти пристигаха по препоръки на мениджъри и гледане само на видео на техните изяви.

Една от целите пред шефовете на столичани ще е да убедят Живко Миланов и Владимир Гаджев да останат и за пролетния полусезон. Контрактите на двамата изтичат на Нова година, а тяхното желание е след това да продължат кариерите си в чужбина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички