Курдов: На Сираков и Мъри ще им се види тясна България, ако си отворя устата


Курдов: На Сираков и Мъри ще им се види тясна България, ако си отворя устата

2009 0

Бившият футболист на "Левски" Петър Курдов смята, че зад медийните атаки срещу сина му Атанас стоят Наско Сираков и Станимир Стоилов. Той е категоричен, че няма да позволи те да се подиграват с фамилията му. Петър Курдов е изумен от целенасочената негативна кампания срещу нападателя на "Левски" през последните дни и помоли "сините" привърженици за още малко търпение.

"Няма да позволя нито на Сираков, нито на Стоилов да се гаврят с него и с моята фамилия. Мога да им кажа, че много неща знам и че когато дойде моментът, аз ще ги заявя и ще им стане тясно в София и в България", каза пред bTV Петър Курдов. 

"Наско иска да играе за любимия си отбор. За мен той функционално още не е добре. Липсват му тези волеви качества, които ще го изстрелят на върха на атаката като неоспорим титуляр в момента, в който той започне да бележи голове. Препоръчително е ръководство да има още малко търпение. Все пак той е изиграл 4 мача. Не мисля, че за 4 изиграни мача журналистите трябва да дават толкова категорична оценка и да си дават мнението, че вече е резерва. В крайна сметка времето ще покаже. Тази нестабилност не важи само за Наско, а за по-голяма част от футболистите на "Левски", обясни той.

"Аз в никакъв случай не съм го богопомазал. С една дума обаче искам да кажа: Долу ръцете от Наско! "Левски" си има достатъчно кадърен треньор и ръководство, които би трябвало да си дават сметка преди даден мач дали е нормално в два поредни броя на един спортен ежедневник да се пишат подобни психоатаки срещу него", добави Курдов-старши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички