Шеф в "Ботев": "Левски" е най-близо да събори Лудогорец


Шеф в "Ботев": "Левски" е най-близо да събори Лудогорец

1293 0

Спортният директор на "Ботев" (Пд) Георги Марков се изказа доста ласкаво за "Левски" преди утрешното дерби между двата тима на "Герена". Той изрази мнение, че "сините" са най-близо до това да свалят Лудогорец от върха.

"Левски" е много силен отбор. Те със сигурност ще играят за победа, но и Ботев ще излезе за трите точки. Чакам да се получи много хубав сблъсък", коментира Марков пред "Меридиан Мач".

"Винаги имам тръпка, когато се завръщам на "Герена". На този стадион ми е минала голяма част от кариерата. Радостен съм, че съм там, но ще се опитаме да спечелим. Това е моята амбиция в момента", продължи Марков.

Той даде отлична оценка на треньора Ермин Шиляк.

"Знаем, че когато у нас дойде чужденец, му трябва доста време, за да се адаптира. На него обаче му бе значително по-лесно, бързо се адаптира и работи страшно много. Доволен съм от него. Имаме добър отбор и големи амбиции. Според мен като потенциал трябва задължително да сме в Топ 5, а оттам-нататък докъдето ни стигнат силите. Колкото по-напред сме, толкова по-добре", добави Георги Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички