Левски спести 15 хиляди от Костадинов и Димитров, с които търси още едно ново попълнение


Левски спести 15 хиляди от Костадинов и Димитров, с които търси още едно ново попълнение
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1276 0

Левски търси още едно ново попълнение, което да вдигне класата на отбора, съобщава "Мач Телеграф". "Сините" са успели да се отърват от заплатите на изгонените заради хазарт Здравко Димитров и Димитър Костадинов, който ще продължи кариерата си в друг столичен тим - Септември.

Двамата общо са получавали около 15 000 лева. Това означава, че при така стеклите се обстоятелства на "Герена" могат да си позволят да вземат още един нов играч, чиято заплата да се вмести във фиксираната сума от 15 бона. Разбира се, основното условие е той да е свободен агент.

Припомняме, че се появиха слухове, че Станимир Стоилов не е останал доволен от новия краен защитник Анте Блажевич. Наставникът е разочарован от играта на хърватина в защита, въпреки че по време на контролите направи някои добри асистенции, които доведоха до попадения. Въпреки това, от Левски няма да се разделят с него, а ще искат да имат повече широчина на състава за предстоящия тежък сезон на два фронта за "сините". 

Изданието съобщава, че Страхил Попов не стои на дневен ред за ръководството, тъй като той е извън финансовата рамка заложена и жизнено важна за оцеляването на клуба. 

Вижте още: Ще играе ли Ивелин Попов срещу ПАОК?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички