Станимир Стоилов с похвали и критика след последната контрола


Станимир Стоилов с похвали и критика след последната контрола
Снимка: Levski.bg

1755 0

Станимир Стоилов говори след последната контрола на Левски, в която възпитаниците му разбиха втородивизионния Етър с 5:0. Наставникът заяви, че е доволен, но не скри критиките към Илиян Стефанов и двамата крайни бранители на столичаните. 

"Първото полувреме имаше желание и добра динамика. Липсваше ни последното подаване и завършващия удар. През второто полувреме имаше разлика в класите", започна наставникът.

"Отборът на Етър е от Б група и държеше добро ниво. Този път съм доволен от динамиката в играта и желанието на футболистите. Ако Левски се превърне в зависим от формата на един играч, нещата няма да са добре. Има играчи, които значително трябва да подобрят своето представяне", заяви Стоилов.

"Илиян Стефанов се представя изключително зле през този подготвителен период. Трябва да се вземе в ръце, защото има опасност да се върне там, откъдето стартира. На този етап това са хората, на които ще разчитаме. С оглед на сериозната селекция и промените, които се случиха в ЦСКА 1948, смятам, че мачът ще бъде изключително труден", завърши старши треньорът с мисъл за първия кръг.

Вижте как се разви последната контрола на "сините"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички