Левски ще гледа постановката "Мъж под чехъл" в театър "Сълза и смях" на 24 май


Левски ще гледа постановката "Мъж под чехъл" в театър "Сълза и смях" на 24 май
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1344 0

От ръководството на Левски съобщиха с публикация в профила си в една от социалните мрежи, че по случай 24 май, Денят на българската писменост и култура и ден, в който "сините" честват своя рожден ден, футболисти, треньори, служители, ветерани и деятели на клуба ще посетят театралната постановка "Мъж под чехъл" в театър "Сълза и смях" в София!

"Тимът почита славното си минало, но чертае и планове за бъдещето. Убедени сме, че независимо от моментните трудности, с които трябва да се справим, Вашата подкрепа ще ни дава сили и мотивация да продължим напред и нагоре.

Като част от събитията, организирани в чест на 107-мия рождения ден на клуба, в 19.14 ч. на 24 май в театър „Сълза и смях“ ще се проведе постановката „Мъже под чехъл“, на която ще присъстват футболисти, треньори, служители, ветерани и деятели на „ПФК Левски“. Театралният спектакъл ще е естествен израз на завета „Левски“ да изгражда не само успешни футболисти, но и да възпитава в тях високи дух и ценностна система", гласи част от текста на съобщението.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички