Гледай НА ЖИВО Левски срещу Царско село в Първа лига - ето как


Гледай НА ЖИВО Левски срещу Царско село в Първа лига - ето как
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1452 0

Левски посреща на стадион "Георги Аспарухов" Царско село и ще опита да продължи възхода си, който се забелязва в плейофната заключителна фаза от родната Първа лига. "Сините" имат 3 победи от 3 мача до момента и сега следва завъртане на съперниците и нови срещи със същите тимове.

Черно море имаше солиден аванс преди началото на плейофната фаза, а Царско село заемаше 8-ата позиция и бе най-близо до "моряците". "Царете" обаче записаха 2 равенства и загуба, варненци - победа, равенство и поражение, и така изведнъж Левски е в добра позиция за атака на 7-ото място, което дава право на участие в баража за класиране за европейските клубни турнири, още повече, че "сините" имат директен сблъсък с Черно море в последния кръг.

Преди това обаче те трябва да свършат работата си и да продължат с безпогрешното представяне. Първият изпит е Царско село, който търси първата си победа от близо месец насам. Двата тима се изправят един срещу друг в 20:00 часа, срещата ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт", като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички