Левски се размина с 1 млн. заради Станислав Иванов, забива го на пейката?


Левски се размина с 1 млн. заради Станислав Иванов, забива го на пейката?
Снимка: Официален сайт на Левски

2117 0

Левски е изпуснал 1 млн. лева в последния ден от трансферния прозорец. Толкова щяха да влязат в касата на клуба от сделка с Ерцгербирге (Ауе) за Станислав Иванов, твърди "Мач Телеграф".

Ръководството до последно правеше опити да убеди крилото да приеме предложението на германския клуб, но Стаси категорично отказал.

Германците са подобрили офертата си към футболиста и дори са му подсигурили собствен автомобил и жилище. Иванов обаче е продължил да витае в облаците с измислени оферти от Турция.

На "Герена" подозират подозират, че Стаси има доста съветници, които държат той да остане в Левски, за да може след Нова година сам да се пазари за бъдещето си. Договорът на крилото с Левски е до края на сезона. Офанзивният футболист едва ли ще приеме предложение за нов контракт.

Сигурно е, че Иванов ще бъде забит на пейката, където ще стои докато отношенията му със "сините" приключат. В последно време формата му е трагична, а и на "Герена" няма да търпят футболист, който върти номера на клуба, смята още изданието.

А кой свой бивш играч се надява да си върне Левски вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички