Левски се разбра с Насиру Мохамед - УЕФА вдига забраната?


Левски се разбра с Насиру Мохамед - УЕФА вдига забраната?
Снимка: Оф. сайт на Левски

2147 0

Българският гранд Левски е успял да постигне споразумение с бившия си футболист Насиру Мохамед, след като е погасил още една част от дълга си към него, съобщава "Тема Спорт".

*Припомняме, че атакуващият играч се появи на стадион "Георги Аспарухов" през сезон 2019/20 по желание на тогавашния наставник Петър Хубчев. Трансферът му от шведския Хакен бе на стойност около 300 000 евро, а Мохамед успя да изиграе 35 мача във всички турнири, в които се отчете с едва 3 попадения.

Изданието пише, че "сините" са направили поредно плащане към футболиста след домакинството на Ботев Пловдив, което се състоя на 30 април и бе спечелено с 2:0. След това двете страни са постигнали договорка, че до края на 2022 година Насиру Мохамед ще си получи всичко дължимо!

Към настоящия момент, Левски все още има забрана от УЕФА за картотекиране на нови футболисти, но на "Герена" са уверени, че с последните си ходове, които включват и пълното погасяване на дълга към Петър Хубчев, европейската Централа ще "вдигне бариерата".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички