Бивш вратар на Левски засипа с похвали Пламен Андреев


Бивш вратар на Левски засипа с похвали Пламен Андреев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3118 0

Бившият страж на Левски Пламен Николов сподели мнението си преди дългоочаквания финал за Купата на България срещу ЦСКА. Двубоят е в неделя(15.05) от 17:00 часа. Той коментира пред "Гонг" и изявите на младия играч на "сините" Пламен Андреев, който се очертава да бъде под рамките на вратата в сблъсъка с "червените".

"Очаквам Левски да триумфира. Нормално е да ги подкрепям. Мисля, че Пламен Андреев притежава великолепни качества. Доволен съм от спокойствието, което показва.

Разбира се, има още компоненти от играта, върху които трябва да работи, като играта с крака, но това се постига с труд и тренировки. Всичко зависи от него. Няма как на 17 години да е завършен вратар. 

Изборът на Станимир Стоилов да заложи на Пламен Андреев в мачовете за Купата е правилен. По неопитните играчи израстват в подобни мачове. Мъри харесва да работи с млади играчи и това си проличава. Не съм учуден от възхода на Левски в последните месеци.

Нищо не става толкова бързо, но Станимир Стоилов внася ред, дисциплина и всичко в клуба се нарежда както трябва. Отношението на публиката е ярък пример за това. Прекрасно е, стадионът е пълен и Левски върви напред", завърши той.

*Новини и информация за финала между ЦСКА и Левски на 15 май четете в SPORTLIVE.BG( последвайте линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички