Левски се разбра с Георги Миланов: Футболистът се връща на "Герена"


Левски се разбра с Георги Миланов: Футболистът се връща на "Герена"
Снимка: levski.bg

8093 0

Левски е успял да се разбере с Георги Миланов за завръщането му на "Герена". Бившият национал е провел среща с мажоритарния собственик на клуба - Наско Сираков, на която двамата са се разбрали футболистът да акостира обратно в отбора, информира "Тема Спорт".

Завръщането

Според източника самия Сираков се е заел с трансфера на футболиста обратно в родния гранд. Качествата на Миланов са силно ценени от наставника на тима Николай Костов, който дори заяви публично, че се нуждае от опитен футболист, какъвто е и полузащитникът.

Раздялата

Припомняме, че Георги Миланов акостира в Левски през 2021 година и помогна на клуба да спечели първия си трофей от 2009 насам - Купата на България. През зимата на 2023 обаче Миланов се присъедини към тима от ОАЕ - Ал Дафра. Клубът обаче изпадна във второто ниво на Саудитска Арабия и бившият национал отказа да поднови. 

Очакванията са, че сега Миланов ще получава и драстично по-малка заплата в сравнение с последния си престой на "Герена". "Сините" продължават да не се намират в добро финансово положение и свободните агенти са атракция за столичния тим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Клуб от Първа лига отнема Миланов под носа на Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички