Илия Груев-старши: Левски е моят отбор, искам да продължа в Германия


Илия Груев-старши: Левски е моят отбор, искам да продължа в Германия
Снимка: Скрийншот / Вердер Бремен

11411 0

Илия Груев-старши даде любопитно интервю пред колегите от "Dsport", в което категорично заяви, че бъдещето му е свързано с Германия и поясни, че никога не е бил близо до поемането на Левски като треньор.

Отношенията с Левски

"Искам да уточня, че спрягането са неща, които се тиражират от медиите. Факт е, че Левски си е моят отбор. Много е интересно, когато кажат, че са видели Илия Груев на "Герена", ама аз всяка година ходя там. В изключително близки отношения съм с Мъри Стоилов, Цанко Цветанов и Йончо Арсов. Говорил съм с Наско Сираков за последно преди една година. Искам да продължа треньорската си кариера в Германия. Искам там да работя, защото се чувствам много добре. На този етап моето настояще е свързано с Германия", каза Груев.

Мнението на Груев за Николай Костов

"С него се засякохме една година в Левски, а след това съм го виждал твърде рядко. Когато бях треньор на Дуигсбург се засякохме в Турция. Не е важно каква му е била кариерата. На този човек ръководството на Левски му е гласувало доверие, а феновете започнаха да недоволстват преди да е изиграл и един мач. Ако един треньор работи добре, няма начин този отбор и този треньор да функционира добре. Важно е от страната на ръководството да прецени дали треньор работи добре с футболистите, но в България ние нямаме търпение. Няма как да има резултати от днес за утре", добави още специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички