Левски се похвали със събрани около 10 000 лева за 24 часа, показа на феновете как да помогнат


Левски се похвали със събрани около 10 000 лева за 24 часа, показа на феновете как да помогнат
Снимка: БГНЕС

4034 0

От Левски се похвалиха, че са събрали около 10 000 лева чрез дарения. "Сините" оповестиха за това посредством официалния профил на клуба в социалната мрежа "Facebook". Освен това, те обясняват всяка стъпка на своите привърженици, за да им посочат как могат да помогнат. Публикуваме съобщението без редакторска намеса:

"Историята показва, че 13.05 е емблематична дата за "Левски". Необходимо е да споменем само факта, че днес се навършват 20 години от прословутия "кървав гол" на Георги Иванов - Гонзо. В дни като днешния е полезно да погледнем назад и да си припомним примерите на мъжество и характер, които са неразделнa част от историята на нашия вековен клуб!

‼️Само за 24 часа съумяхме да съберем над 5,000 евро от новия канал за дарения през платформата HelpKarma. Най-ценното, от които са ежемесечните абонаменти, които дават възможност на нашия любим клуб да предвижда бъдещите месечни постъпления от своите привърженици.

Всеки може бързо и лесно да регистрира своята кредитна и дебитна карта и да направи еднократно дарение или да избере фиксирана сума за месечен абонамент.

Необходимо е:

Да посети сайта на HelpKarma на https://bg.helpkarma.com/…/vsichkizalevsk…/dashboard/preview

Да натисне бутона "Дарете сега" и да избере платежното средство - Карта, PayPal акаунт или банков превод.

Да избере сумата, която иска да дари

Да избере процента в полето "Благодарим ви, че ни помогнахте с:". Този процент определя комисионната, която платформата в последствие удържа от дарението. Системата ви дава опции 5%, 10%, 20% или Друго. Ако изберете 5 или повече процента, вие заплащате цялата комисионна на платформата и вашето дарение отива като директно постъпление по сметката на "Левски" след стандартната такса за картова банкова транзакция от 2.9%. Ако прецените, че не желаете да заплатите никакви комисионни, то може да изберете опцията "Друго" и да въведете 0 евро. В този случай HelpKarma очислява автоматично комисионна от дарението, което сте направили и разликата постъпва по сметката на клуба.

Да отбележите в полето "Искам да подкрепя ежемесечно", с което системата автоматично ще взима всеки месец посочената от вас сума!!!

Да въведете цялата информация от кредитната или дебитната ви картата.

В полето "Пощенски код" може да попълните произволни 4 цифри (например "1000"), в случай, че не знаете кой е вашият пощенски код.

На сайта може да видите пълна отчетност на всички постъпления в реално време. Сумата от 5,000 евро ще е налична по сметката на "Левски" още утре.

Единни в делата, с "Левски" в сърцата!

#ВсичкиЗаЛевски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички