Шефът на НКП: Това, което се случва е гавра, Божков да върне акциите в клуба


Шефът на НКП: Това, което се случва е гавра, Божков да върне акциите в клуба
Снимка: БГНЕС

1777 0

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян определи, че случилото се тази сутрин е "гавра" с клуба и сподели, че единствено на феновете им пука какво се случва.

"Първа стъпка, втора стъпка, трета стъпка са тези хора да спрат да си играят и да жонглират с емблемата на българския спорт. И да стигна акциите до клуба. Аз не искам нищо от Божков. Той поиска нещо от мен, аз не го изпълних. Божков трябва да върне акциите в клуба. В противен случай той е злонамерен и иска да използва клуба, за да разчисти сметките", заяви Хиндлиян.

"Това, което се случва е гавра. Това беше унизително. Само на феновете на Левски им пука. В крайна сметка има един изход от ситуацията. Чисто юридически не съм достатъчно компетентен, за да казвам. Аз повтарям от години, че Левски е заложник на политически интереси. Божков говореше за "хунта". Явно човекът, който говори за "хунта" се е сетил, че има хунта, когато е изпаднал от нея. Защо, когато е бил изрекетиран да вземе Левски, защо не го каза това нещо? Имал е изгода? Това не е нито, клубът, нито привържениците му.

Следете НА ЖИВО всичко около ситуацията с акциите на Левски.

Левски може да се откъсне от тази система. Ако под някаква юридическа форма, пакетът от акции, отиде в клуба. За да ми дадеш нещо, аз трябва да се съглася? На общото събрание, тези акции не влизат в взимането на решения. Тръста и останалите избират кадърни и свестни хора, те започват да търсят спонсори, рекламодатели. Това е най-чистият вариант за Левски. Да, топката е в полето на Бойко Борисов. Но въпросът е юридически. Г-н Божков обясняваше, че му пука за Левски. Но той ни поставя в наведена и унизителна поза. Не е ли гавра на Божков с клуба? Левски продължава политически заложник", каза още Хиндлиян пред "Евроком".

Междувременно, изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри юридически на кого се водят акциите в моемнта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички