Левски се похвали с 10 "призовки", един от футболистите няма да се яви заради контузия


Левски се похвали с 10 "призовки", един от футболистите няма да се яви заради контузия
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1020 0

Общо десет играчи на Левски са получили повиквателни за предстоящите мачове на националните отбори по време на паузата в клубния футбол - за това се похвалиха от "Герена" с публикация в официалния си сайт.

Националите на Левски

Става въпрос за Патрик-Габриел Галчев (България), Хосе Кордоба (Панама), Пламен Андреев, Асен Митков, Марин Петков (България U21), Христо Аргиров, Михаил Петров, Стивън Гаоте (България U17), Сашо Грънчаров и Иво Мотев (България U16).

ОЩЕ: Левски пак би ЦСКА със 7:2, но не точно на футбол

Прави се уточнението, че, заради контузията, Асен Митков няма да бъде на разположение на треньора на младежкия ни национален отбор!

Асен Митков

Ето какво гласи цялата публикация на Левски:

"Девет футболисти на ПФК Левски получиха повиквателни за срещите на националните отбори в края на месец март 2024 г.

Защитникът Патрик-Габриел Галчев е извикан в състава на представителния тим на България за за международния приятелски турнир FIFA Series в столицата на Азербайджан Баку. "Трикольорите" излизат срещу Танзания на 22 март и срещу Азербайджан на 25 март.

ОЩЕ: "Калъфките не ни интересуват", отсече Емил Велев и посочи един играч на Левски, при който "мирише на футбол"

Защитникът Хосе Кордоба получи повиквателна за националния отбор на Панама за финалната четворка на Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ. На 22 март Панама среща Мексико в ½ финал от надпреварата в Тексас, САЩ.

Вратарят Пламен Андреев, полузащитникът Асен Митков и нападателят Марин Петков са повикани в младежкия национален отбор на България за гостуването на Полша на 26 март в европейска квалификация. Поради контузия, Асен Митков няма да бъде на разположение на младежкия национален селекционер.

ОЩЕ: Левски взе на Костов играчи за 64 000 евро за цял сезон, а в миналото му взеха един футболист за 1,2 милиона лева

Защитникът Христо Аргиров, полузащитникът Михаил Петров и нападателят Стивън Гаоте са извикани в юношеския национален отбор на България до 17 години за елитния квалификационен турнир за Европейско първенство в Румъния срещу селекциите на Швеция (20 март), Румъния (23 март) и Уелс (26 март).

Полузащитникът Сашо Грънчаров и нападателят Иво Мотев са извикани в юношеския национален отбор на България до 16 години за участие в лагер-сбор и контролни срещи с връстниците си от Вестфалия на 29 март и 1 април.

ПФК Левски пожелава успех на всички свои футболисти с националните екипи".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕЛевски потвърди загатнатите планове - "Герена" отваря врати за приятелски мач на 23-ти март

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички