Левски пак би ЦСКА със 7:2, но не точно на футбол


Левски пак би ЦСКА със 7:2, но не точно на футбол
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Facebook

919 0

Един от най-емблематичните резултати в историческото съперничество между Левски и ЦСКА е 7:2. Макар и да е постигнат преди десетки години, още през 20-и век, той остава в сърцата на "сините" привърженици.

Години по-късно, ЦСКА отново загуби с такова цифрово изражение от големия съперник. Това обаче се случи в Националната лига по футзал. С три гола за успеха на Левски се отличи Рафаел Гутиерес, а по един добавиха Светлозар Табаков, Александър Асенов, Никола Крумов и Данило Васов.

За онзи паметен успех през 1968 година пък се отличават с голове Аспарухов (три), Кирилов (два), Костов и Богданов. За "червените" тогава се разписват Жеков и Атанасов.

В класирането в Националната лига по футзал Левски заема второто място с 21 точки след 8 победи и 1 загуба от 8 срещи. ЦСКА пък е предпоследен на седма позиция със само 6 пункта от 11 двубоя - 2 победи и 9 поражения.

Само след няколко дни - в неделя, 29 март, "сини" и "червени" отново ще мерят сили, този път по футбол. Това ще се случи при децата до 14 години, а дуелът ще се проведе на изкуствено игрище на стадион "Георги Аспарухов".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички