Левски се оплака от фенските провокации в Кипър, потвърди виновниците


Левски се оплака от фенските провокации в Кипър, потвърди виновниците
Снимка: Официален сайт на Левски

6894 0

Ръководството на Левски осъди поведешнието на кипърската публика по време на вчерашния първи двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа, игран в Ларнака. Мачът завърши с успех на домакините от АЕК с 3:0. От "Герена" посочиха изрично, че мелето на трибуните е било инициирано от фенове на домакините.

Ето и пълната позиция на ръководството:

"Ръководството на Левски осъжда остро лошата организация на домакина на мача и провокативното държание на кипърската публика, породили напрежението между фенове на Левски, притежатели на билети първа категория и привърженици на АЕК в сектор AJK GROUP STAND (EAST) на стадион „АЕК Арена“ по време на първия мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа в Ларнака.

Веднага след края на двубоя изпълнителният директор на Левски Павел Колев уведоми делегата на срещата за лошата организация в сектор AJK GROUP STAND (EAST), довела до смесване на български и кипърски фенове и провокациите от страна на привържениците на АЕК. Левски събира допълнителни материали относно случилото се, които ще приложи към доклада си до делегата на срещата“. Вижте в този материал позицията на клуба за мелето с участие на техни фенове, състояло се в Братислава преди гостуването на Ружомберок. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички