Бой на стадиона в Ларнака: Кипърци скочиха на левскари


Бой на стадиона в Ларнака: Кипърци скочиха на левскари
Снимка: Официален сайт на Левски

13675 0

Още с първия съдийски сигнал на срещата АЕК - Левски се стигна до сериозни сблъсъци между феновете на "сините" и стюардите на стадиона - напрежение, породено от страна на привържениците и на двата отбора.

Оказа се, че буферната зона между агитката на българския тим и част от феновете на кипърския тим е била много малка, а липсата на достатъчно стюарди е довела до ескалирането на ситуацията между агитките. Веднага в сектора с фенове на Левски са нахлули голяма част от стюардите и се е стигнало до бой, по информация на "Диема Спорт".

Ситуацията беше овладяна, след като привържениците на "сините" бяха разделени на две групи, а отговорните за сигурността лица се настаниха в буферната зона между агитките. Ситуацията обаче може да се окаже много неприятна за Левски, тъй като феновете бяха неколкократно предупреждавани и може да се стигне до поредната тежка глоба за клуба, а дори е възможно изваждане на тима от европейските клубни турнири. Причината е, че поведението на "сините" привърженици е рецидив.

По информация на Sportlive.bg, боят в сектор "В" е инициран от феновете на АЕК Ларнака, като привържениците на Левски са реагирали на домакинските запалянковци. Голяма вина носи и ръководството на кипърци, което продаваше свободно билети за всички сектори преди старта на срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички