"Левски" с едва 16 играчи във Варна, Стоев коментира трансферната политика


"Левски" с едва 16 играчи във Варна, Стоев коментира трансферната политика
Снимка: БГНЕС

1285 0

Стойчо Стоев разкри, че вече не знае броя на футболистите, с които той и Георги Иванов - Гонзо са водили преговори да дойдат в "Левски". 

"Ние от 2 месеца не си спомням с колко футболисти сме водили преговори. Ситуацията е такава, директно ти отказва, втора ситуация, съгласява се, иска отсрочка и после ти отказва, трета ситуация малко ни подлъгват, оказва се, че не иска изобщо в Левски.

Ние всекидневно наблюдаваме футболисти, влизаме в контакт с тях и с мениджърите им, нещата не се получават толкова лесно", каза на пресконференция днес опитният специалист.

Той разкри, че в последните мачове се налага да пуска Георги Костадинов на инжекции. Освен това Стоев си призна, че е избързано с връщането на Мигел Бедоя сред титулярите.

"Обстоятелствата са такива, че продължавам да пускам Георги Костадинов с болки и на инжекции. Момчето стиска зъби, но не може да изкара цял мач. С Бедоя форсирахме нещата. Килограмите ги е възстановил, но не е от най-здравите момчета. За Варна ще пътуваме с 16 футболисти", заяви Стоев.

"Изпитвам нужното уважение към всеки противник. Подготвяме се сериозно и се надяваме да победим. Няма смисъл от реваншизъм, защото бумерангът се връща при теб. Когато не взимаш точки, винаги има притеснение. Но е рано да се говори за оценка. Може би като изиграем първата част от първенството, тогава ще видим дали тези точки са били важни.

Утре съм с 8 юноши, не се оправдавам. Тези момчета са бъдещето и трябва да ги подкрепяме. Двама да станат основни играчи, това ще е успех", допълни наставникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички