Черно море без двама срещу "Левски", един е под въпрос


Черно море без двама срещу "Левски", един е под въпрос

1214 0

Футболистите на „Черно море“ очакват с нетърпение сблъсъка с „Левски“. Двубоят от четвъртия кръг на А група със „сините“ е на 8 август (събота) от 17,30 часа на стадион „Тича“. За улеснение на феновете касата до служебния вход  ще бъде отворена още в 12 часа на обяд, а останалите в 14:30.

Днес  „Черно море“ проведе една тактическа тренировка на стадион “Тича” и след това направи традиционното за седмицата възстановяване. Под въпрос за двубоя е единствено Бекир Расим, а Спасов няма да може да разчита на оперирания наскоро Бакари и наказания Бурабия. За рефер на двубоя бе определен Вихрен Манев с помощници Иво Боев и Драгомир Милев, четвърти съдия е Станимир Илков, а събитията зад двете врати ще следят Мартин Стоименов и Стефан Павлов.

Същевременно започна продажбата на билети за Суперкупата на България. Двубоят между „Черно море“ и „Лудогорец“ е на 12 август от 20 часа на стадион „Лазур“ в Бургас. Билети от 10 лв. могат да се закупят днес и в понеделник (10 август) от 9 до 17 часа във фенмагазина на „Черно море“. След това билети ще могат да се намерят само от касите на стадион „Лазур“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички