Левски пусна в продажба ваучерите за гостуването в Северна Македония


Левски пусна в продажба ваучерите за гостуването в Северна Македония
Снимка: Levski.bg

925 0

С публикация в официалния сайт на клуба, ръководството на Левски обяви, че от днес, 24-ти юли, пуска в продажба ваучерите за гостуването на ФК Шкупи от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите!

Двубоят ще се проведе на 27-и юли, четвъртък, от 22:00 ч. българско време.

Както е известно, домакините от Северна Македония отпуснаха 1 600 пропуска за "сините" фенове, които са на цена от 20 евро (40 лева). Те ще се продават на касата пред Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", както и в официалния магазин до изчерпване на количествата.

Ето какво гласи цялата публикация на Левски:

"Левскари,

От днес в продажба са ваучерите за мача от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 – „ФК Шкупи“ – „Левски“. Двубоят е в четвъртък, 27 юли от 22:00 часа българско време на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

Те се продават до изчерпване на количествата днес (24.07) на касата пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ до 21:00 часа и във вторник (25.07) и сряда (26.07) в официалния магазин на „ПФК Левски“ от 10:00 до 19:14 часа.

За привържениците на „Левски“ са предназначени 1600 ваучера, като цената на всеки е 20 евро или 40 лева.

Срещу предоставяне на закупения ваучер в специално обособената meeting-point в Скопие, всеки привърженик ще получи билет за срещата. За „сините“ фенове е определена Южната трибуна на стадион „Тодор Проески“.

Определената за привържениците на „Левски“ meeting-point в Скопие се намира на следната локация https://goo.gl/maps/7NFnR22fty5E2Zn88. Тя ще бъде с обособен паркинг и ще отвори врати в 9:00 часа местно време".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Саид Ибраимов отрече слуховете за Левски и даде пример с Лудогорец и Ивайло Петев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички