Пратиха национал на Казахстан в Левски, Станимир Стоилов отрича подобен ход


Пратиха национал на Казахстан в Левски, Станимир Стоилов отрича подобен ход
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2783 0

Казахстанската медия "KazFootball" твърди, че българският гранд Левски проявява силен интерес към бившия капитан на Кайрат Алмати и национал на страната - Бауржан Исламхан!

Твърди се, че Станимир Стоилов харесва много качествата на този футболист, който се подвизава на позицията атакуващ полузащитник и го е поканил да стане част от "сините" през зимата със свободен трансфер.

Мъри добре познава 29-годишния халф, който е 6-кратен вицешампион на Казахстан и 4 пъти носител на Купата, но пред "Sports.ru" "синият" наставник е отрекъл да има интерес към него с думите: "Това не е вярно!".

Допълва се още, че Бауржан Исламхан в момента изтърпява наказание за употреба на допинг, а санкцията му изтича в края на 2022 година, което означава, че ако все пак се стигне до трансфер в България, той ще бъде факт през зимния трансферен прозорец.

В последните дни се появиха информации, че след отпадането си от европейските клубни турнири, Левски вече е склонен да продава играчи, а освен това следи трима футболисти и в следващите месеци ще преценява дали да им предложи договори!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички