Левски пусна билети за феновете си около дербито с Локомотив Пловдив, ръководството отнесе моментално критики


Левски пусна билети за феновете си около дербито с Локомотив Пловдив, ръководството отнесе моментално критики
Снимка: Официален сайт на Левски

1657 0

Ръководството на Левски официално обяви пред футболната общественост, че започва да продава билети за "сините" фенове за гостуването на Локомотив Пловдив. 

Двата тима се изправят в сериозно коментиран двубой на "Лаута" от последния кръг на редовния сезон в Първа лига, който е насрочен за 8 май от 17:45 часа. Около него имаше съмнения къде точно ще се проведе, тъй като реконструкцията на съоръжението създава възможности за напрежение между запалянковците на двата тима.

Сериозно уточнение е, че ценните хартийки, според информацията, ще се продават само на "Герена", което разгневи "сините" фенове.

"Левскари,

В продажба са билетите за мача от 30-ия кръг на Първа лига срещу „Локомотив“ (Пловдив). Срещата е в понеделник, 8 май от 17:45 часа на стадион „Локомотив“ в Пловдив!

Цената на пропуските е 20 лева и ще се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ всеки ден от 10:00 до 19:14 часа", написаха от "Герена" в социалните мрежи.

Критиките

Феновете моментално изразиха негодуванието си от липсата на онлайн продажба и алтернативни варианти от посещението на официалния магазин. Те споделиха в коментарите, че така и не става ясно точно колко запалянковци биха могли да посетят срещата на живо.

Вижте групата на Левски за срещата със Септември!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички