"Левски" пропиля шансовете си и изпусна Славия в "Овча купел"


"Левски" пропиля шансовете си и изпусна Славия в "Овча купел"

999 0

"Левски" продължава с колебливото си представяне през настоящия полусезон, след като не успя да бие Славия в най-старото столично дерби. "Сините" и "белите" завършиха при резултат 0:0, като определено гостите могат да съжаляват повече за пропуснатата победа.

През първото полувреме "Левски" изпусна две отлични положения, като най-доброто се откри пред Франсис Нар. Той остана очи в очи с Петков в самото начало на срещата, но прехвърлящият му удар мина и над Петков, и над вратата.

"Белите" имаха два шанса чрез Каравельов и Балджийски, но и двамата стреляха неточно. Второто полувреме пък беше далеч по-добро за "сините", които създадоха много шансове за гол, но такъв в крайна сметка не падна.

В 60' Краев и Минев комбинираха отляво и защитникът пусна хитър пас пред малкия пеналт за Франсис Нар. От чиста позиция крилото прати топката високо над вратата.

Само 10 минути по-късно Венцислав Христов сле ужасяваща грешка на отбраната и рикошет остана очи в очи срещу Петков. Вратарят легна още преди удара, но нападателят прати топката в гредата. Последваха още изстрели на Прохазка, Краев и Христов, но гол така и не влезе.

Това беше 3-о поредно нулево равенство за "белите" у дома, които нямат допуснат гол в "Овча купел" от 21-и ноември насам при загубата от Лудогорец. "Левски" и "Черно море"  са другите отбори, които са вкарвали гол и са взимали 3-те точки в гостуванията си на Славия.

"Сините" от своя страна остават с две победи след подновяването на шампионата. Равенството обаче остави разлика от 4 точки между "Левски" и Славия в битката за второто място в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички