Лудогорец чака амнистия за "Левски" - брои точките си минус 7


Лудогорец чака амнистия за "Левски" - брои точките си минус 7

1002 0

В Лудогорец са под постоянно напрежение, че отнетите заради Литекс точки на "Левски" ще бъдат върнати след обжалването. В разград смятат преднината си пред доскорошния съперник за титлата винаги с минус седем. Това разкриха едновременно капитанът на тима Светослав Дяков и босът на "орлите" Кирил Домусчиев.

"Точките ги броим минус 7, защото не знаем какво ще се отсъди. Точките на са много. 6 точки се губят точно за два мача", заяви Дяков на пресконференция днес.

"Ако по административен път Левски спечели и тия 7 точки се махнат, което е несправедливо, защото ще върнат само на Левски точките, Лудогорец ще е на 5 точки разлика пред Левски. 5 точки са и много, и малко. Трябва всеки мач да си взимат точките нашите играчи и да показват класа", допълни го Домусчиев.

"Много е спорно това за точките на Левски. Може да се отсъди и така, и така", смята босът на клуба.

Националът Дяков изтъкна, че отборът, в който играе, превъзхожда значително всички останали.

"Нашият отбор е много над българската действителност. Пожелавам искрено на всеки един футболист да дойде да играе в Лудогорец. Да види какво е да не мислиш за лагери, за храна, за екипировка. Това е истинският футбол”, посочи халфът.

"Много е трудно на тежки терени да се опитваш да градиш нещо срещу един отбор, който само руши. В България не са малко лошите терени. Ние винаги играем за победа. Това не е клише., Искаме да побеждаваме, да доказваме, че сме най-добрите, защото нашият клуб е на най-доброто ниво", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички