В "Левски" вдигнали мерника на една от звездите си?


В "Левски" вдигнали мерника на една от звездите си?

1066 0

Ръководството на "Левски" е вдигнало мерника на една от звездите на отбора, твърди "Меридиан Мач". Става дума за полузащитника Джереми Де Ноойер. "Сините" са бесни на играча заради поведението му от началото на годината и най-вече това на "Лаута".

В двубоя с Локо (Пд) холандецът въобще не е спазвал тактическите указания, а самоинициативно е решил да пази плътно Емил Гъргоров. Той преследваше навсякъде по терена Бадема и често се набутваше между двамата централни защитници на "Левски". Това пък оставяше солидни пространства пред наказателното поле. Точно от това се възползва Ванчо Траянов, който вкара единствения гол за Локо в мача. Неслучайно Де Ноойер бе сменен още на почивката от Стойчо Стоев.

Притесненията на "Герена" са, че серията от контузии, които получи от началото на подготовката, са повлияли трайно на формата и са нарушили психиката му. Затова на този етап доверието към отново контузения Де Ноойер не е свалено, но ако изявите му продължават да бъдат неубедителни, той може да влезе в черния списък, където вече е Максимилиан Карнер.

На формата на Де Ноойер може да се е отразил и фактът, че близкият му приятел Денис Махмудов си тръгна безславно от "Герена" през зимата, разсъждава изданието.

В Левски вече имат заместник на халфа в лицето на Мехди Бурабия. Той бе взет за алтернатива на Мигел Бедоя на поста зад нападателя, но досега основно е ползван в по-задни позиции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички