Левски продава капитана си в Белгия, ето каква е сумата


Левски продава капитана си в Белгия, ето каква е сумата
Снимка: Официален сайт на Левски

2765 0

След като Георги Тодоров разкри, че предстои трансфер на капитана на Левски Иван Горанов, в неделя вечер стана ясно къде ще заиграе левия бранител на "сините". По информация на колегите от "dsport", юношата на клуба ще премине в отбор от Белгия, а клубът ще получи сума между 100 и 200 хиляди евро за неговите услуги. 

Левски ще получи пари за играча, благодарение само на Горанов, който можеше да напусне тима без трансферна сума, но реши да не разтрогва договора си с клуба. Както е известно, на този етап голяма част от футболистите могат да си тръгнат без трансферна сума, защото не са получавали дълго време пари и могат да разтрогнат по вина на клуба. 

Горанов обаче ще е от играчите, които ще донесат свежи средства в касата на Левски. Самият играч ще приключи втория си период в тима, след като се завърна на "Герена" през 2017 година и бързо се превърна в един от любимците на феновете на тима. 

Ръководството на тима се надява в близките дни да продаде още няколко от най-добрите си играчи, за да закърпи бюджета за следващите няколко месеца. За съжаление на "сините" обаче, няколко клуба вече се опитват да убедят играчи да напуснат без трансферна сума, като се оказа, че чуждестранен клуб се опитва да вземе без пари голмайстора на Левски (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички