Наско Сираков с официално обръщение и отговор към Божков за акциите на Левски


Наско Сираков с официално обръщение и отговор към Божков за акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

4178 0

Легендата на Левски Наско Сираков използва официалния сайт на "сините", за да отговори на Васил Божков, който по-рано обяви, че е готов да даде акциите на клуба на бившия играч на столичани. Сираков благодари за подкрепата от феновете и потвърди желанието си да вземе акциите.

"Прочетох изявлението на г-н Божков и неговото решение да получа акциите на „ПФК Левски”. Изказвам своите благодарности към многобройните ни фенове, към всички левскари, към моите верни приятели и съмишленици за мощната подкрепа, която получих след обявяване на решението ми, че съм готов да получа акциите. Също така изказвам своите благодарности към г-н Божков и г-н Попов!“

С огромна отговорност и уважение:

Ваш, Наско Сираков".

"Акциите на Левски не могат да бъдат оръжие, те са инструмент да се работи в името на Левски. Това ме накара да потърся връзка с Васил. Аз го заявих в четвъртък на господин Васил Божков и в петък на Георги Попов, че съм готов да получа акциите. Това мое решение да се обадя дойде след това, което се случи в сряда (б.р акциите и джиросването им на Бойко Борисов)", заяви Сираков пред bTV още преди седмица.

А какво написа Васил Божков в профила си във Facebook - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички