Левски подписва с халф от Румъния


Левски подписва с халф от Румъния
Снимка: БГНЕС

3111 0

Левски е напът да подпише с халф от румънския шампион Виторул (Констанца). "Сините"ще привлекат опорния халф Нелут Росу, който игра 14 мача тази пролет при историческата титла за тима на Георге Хаджи.

Очаква се днес играчът да премине медицински прегледи да бъде представен официално. От Левски ще платят и трансферна сума за Росу, информира "Дарик". Росу ще бъде втория румънец на "Герена" след привличането на Серджиу Буш, както и деветото ново попълнение.

До момента "сините" подписаха с Жуниор Мапуку, Антонио Вутов, Георги Ангелов, Милош Цветкович, Иван Горанов, Васил Панайотов, Александър Любенов и Буш. Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че се очакват още нови попълнения. 

Този четвъртък (6 юли) възпитаниците на Николай Митов гостуват на черногорския Сутиеска в мач-реванш от първия квалификационен кръг в Лига Европа. Първата среща на "Герена" завърши 3:1 в полза на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички