Нападател на Сутиеска: В София разбрахме каква сила е Левски, но още има надежда


Нападател на Сутиеска: В София разбрахме каква сила е Левски, но още има надежда
Снимка: БГНЕС

1090 0

Нападателят на Сутиеска Божо Маркович има надежда, че тимът му може да отстрани Левски въпреки загубата с 1:3 от първия мач в София. 

"Силното ни представяне през второто полувреме в София ни дава надежди, че можем да отстраним Левски. Оптимизмът е малък, тъй като имаме пасив от два гола и трябва да спечелим с 2:0. Българите са фаворит и ще бъде глупаво да се твърди нещо друго. Футболът обаче е непредвидим. Нищо не е гарантирано и никой не може да се класира напред без труд. Точно затова и надеждата умира последна. Не бива да забравяме, че битката с Левски е в два мача“, коментира Маркович в Черна гора. 

"Левски е много силен съперник. Едва когато пристигнахме в София и видяхме всичко там, разбрахме срещу колко силен съперник се изправяме. Това обаче не може да прекърши нашите амбиции, особено след показаното през второто полувреме. В евротурнирите всеки мач е проверка на характера и качествата. Трябва да покажем максимума от възможностите си, ако искаме да продължим напред в турнира. Ако играем както можем и имаме малко късмет, може да елиминираме Левски“, призна нападателят на Сутиеска.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички