Левски отървава най-тежкото наказание заради шамар


Левски отървава най-тежкото наказание заради шамар
Снимка: БГНЕС

1677 0

Защитата на Левски срещу наказание за издигнатата свастика включва шамар, твърди "Меридиан Мач". В мига, в който свастиката бе вдигната в Сектор А, част от стюардите и един от координаторите за феновете се втурнаха и знамето бе свалено веднага.

Нарушителят дори отнесе един шамар в бързината. Едва по-късно започна престрелката между отделните фракции и боят между стюарди и фенове от "Саут Дивижън". Важното в случая за клуба е, че е направено всичко по силите забраненият символ да бъде махнат от сектора.

Това е един от важните, смекчаващи вината фактори, които от "Герена" използват в своя защита.

От Дисциплинарната комисия гледат не само провинението, но и дали съответният клуб е положил усилия да се махне забранения символ.

Санкция обаче почти сигурно ще има, дори да не е максималната от 37 500 лв. Почти сигурно "сините" ще олекнат с по-малка сума.

След удара по треньори на ЦСКА обаче санкцията от лишаване от домакинство изглежда напълно необратима. Почти сигурно Левски вече е изиграл последния си мач пред собствена публика този сезон и ще приеме Лудогорец и Черно море пред закрити врата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички