Чистка на "Герена" след загубата от ЦСКА


Чистка на "Герена" след загубата от ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1565 0

„От видяното ще реша кой ще остане в Левски. Всеки един трябва да очаква тези дербита и да играе на ниво. След като не го правят, нямат място на „Герена". Не знам дали ще има санкции за играчите. Може би. Ще видим. Сега не мога да кажа". Това заяви веднага след смазващата загуба с 0:3 от ЦСКА-София директора на „сините" Даниел Боримиров.

Според „Меридиан Мач" думите на легендарния халф ще бъдат подкрепени със здрава чистка след края на сезона. Тя ще започне от Димитър Пиргов, който беше избран за защитник №1 на 2016 година. Бранителят игра под нивото си срещу „червените" и е много вероятно това да му е последният мач за отбора.

Той ще бъде закован на пейката и най-вероятно продаден през паузата. Георги Костадинов също ще си понесе последствията за слабата игра в мача. Клубът ще прекрати преговорите за нов договор с халфа, който беше сменен на почивката. Единственият шанс на Костадинов да остане е, ако приеме настоящото предложение на „сините", което той вече отхвърли. Както съобщихме още след предното дерби, Левски зачеркна и Джереми де Ноойер, който по неясна причина беше титуляр и в този мач. Холандецът също няма да получи нов договор.

Сред набелязаните за разкарване от Левски са и много от чужденците – Адениджи, Нар, Сукуна, Аниете, като последните двама със сигурност си тръгват, а първите двама ще напуснат „Герена", ако има оферти за тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички