Митов ще прави промени, а Левски ще е с нов капитан срещу Черно море


Митов ще прави промени, а Левски ще е с нов капитан срещу Черно море
Снимка: БГНЕС

921 0

Николай Митов беше категоричен, че ще направи нужните промени в Левски преди двубоя срещу Черно море в Каварна. Настанивкът на "сините" изобщо не е доволен от представянето срещу ЦСКА и се надява отборът му да играе далеч по-добре срещу водения от Георги Иванов - Гонзо тим.

Еднствената контузия в отбора е тази на Веселин Минев, докато в мача няма да играе Роман Прохазка, който получи червен картон по време на дербито срещу ЦСКА.

"Проблемите са свързани с контузията на Веселин Минев и наказанието на Роман Прохазка (три мача). Другите тренират нормално. Отиваме за трите точки. Надявам се, че момчетата ще покажат една добра игра. Колкото до въпроса с капитанската лента - Левски ще има капитан срещу Черно море. Кой ще бъде той, ще го видите на мача в неделя”, каза още треньорът.

“Кой ще играе и кой ще е в групата за мача, това ще реша аз. Гледам интересите на Левски. Ще има промени в състава, разбира се. Нормално е, след като сме загубили в последния двубой. Срещу ЦСКА-София започнахме с 0:2 от съблекалнята. Ние трябва да следваме пътя, който сме си начертали.

Тази загуба не бива да променя идеите ни. Какво? Да застанем само пред вратата и да викаме: “0:0 и каквото стане?” Левски трябва да играе печеливш футбол, да гради играта и да създава голови ситуации. Нашата публика пее: “Сините” в атака!” Ще следвам идеите си и знам, че в един момент ще стане”, категоричен е наставникът на столичани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички