Йоргачевич аут и за Лига Европа


Йоргачевич аут и за Лига Европа

796 0

Вратарят на Левски Боян Йоргачевич се подложи на операция на лакьтя. Въпреки дългото медикамен­тозно решение се оказа, че хирургическата интервенция е наложителна. "Йоргачевич претърпя успешна операция в Италия. Стражът се подло­жи на артроскопия на дясна­та лакътна става за премах­ване на костни фрагменти.

В момента Боян е при се­мейството си в Сърбия, а веднага иде започне и негово­то възстановяване, което ще продължи около два месе­ца. Стражът се чувства доб­ре след операцията, която според специалистите е пре­минала повече от успешно", съобщиха официално от Левс­ки вчера.

Срокът на възстановяване, който е 2 месеца, означава, че Боян ще пропусне лятната подготовка, а с това и пър­вите мачове на тима в Лига Европа (ако спечели квота). По програма срещите от първия кръг на ЛЕ са на 29 юни и б юли. Така за тези мачове Левски ще разполага с Нико­лай Кръстев и Божидар Митрев, пише "Тема спорт".

Вчера се проведе УС на Левски, на който бе бистрена лятната селекция и какъв бюджет ще бъде отпуснат за привличане на нови футбо­листи. След сбирката никой от шефовете не пожела да разкрие какви са взетите ре­шения. На заседанието е бил засегнат и казусът с Божидар Краев - договорът на младока изтича на 31 декември, но за­сега подписването на нов изг­лежда много малко вероятно. Причината е, че агентът на играча Джон Ингълс е уведо­мил клуба, че Краев ще удължи срока на контракта си само ако получи месечно възнаграждение в размер на около 35 хиляди лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички