Левски отново ще настоява за преразпределение на парите от тв права


Левски отново ще настоява за преразпределение на парите от тв права
Снимка: Официален сайт на Левски

1217 0

Ръководството на Левски ще започне отново преговори за промяна в разпределението на средствата от телевизионни права. "Сините" не са се отказали от идеята си да получават повече пари за мачовете си, които се излъчват по телевизията, пише "Тема спорт".

Както е известно, медията, която държи правата за излъчването на двубоите в Първа лига, смени собствеността си и темата предстои да бъде дискутирана отново. Поне това искат шефовете на "Герена".

Такъв разговор се води преди началото на сезона, но тогава Левски не успя да се пребори за осъществяване на исканията си. Роди се идея "сините" да си създадат канал, по който да предават мачовете си, но тя бе замразена. В момента Левски сам излъчва контролите си. Те се дават в клубното приложение и всеки, който си го инсталира, може да ги гледа безплатно. "Сините" пък печелят от рекламите, които вървят по него.

В момента, според "Тема спорт", финансовото положение на клуба отново не е стабилно, очаква се да се финализират сделките с още два нови спонсора. Към този момент се бавели и заплатите на играчите, но се очаква след превеждането на парите за Найджъл Робърта от Ди Си Юнайтед ситуацията да се подобри. А ето какво мислят на "Герена" за новия формат на Първа лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички