Левски отново не победи, Мариани с красив гол срещу шампиона на Литва


Левски отново не победи, Мариани с красив гол срещу шампиона на Литва
Снимка: Официален сайт на Левски

2232 0

Левски отново не успя да усети вкуса на победата и в петата си контрола на лагера в Кипър. "Сините" бяха по-добрият отбор, но завършиха 1:1 със Судува. Попадението за столичани отбеляза Давиде Мариани след хубав удар от над 30 метра. На 8 февруари е последната проверка за тима на Георги Дерменджиев срещу Чукарички.

През първото полувреме чистите голови ситуации пред двете врати липсваха. В 18' защитникът Давид Яблонски бе оставен абсолютно непокрит в наказателното поле при изпълнение на корнер и стреля силно с глава, но неточно. В 27' младият Илия Юруков направи грешка, като едва не се стигна до дузпа за Судува. Нуно Рейш предотврати опасността пред Николай Мийайлов след много добър шпагат. До края на полувремето "сините" пробваха предимно атаките през зоната на Паулиньо, но до 1исто положение не се стигна.

В началото на втората част Иван Горанов бе заменен от Луи Нганиони.В 52' Буш и Паулиньо комбинираха в наказателното поле, но бразилецът се  не успя да отправи удар към вратата. След 70' двата отбора си размениха по едно попадение. В 76' Левски допусна колективна грешка и Бараускас получи необезпокояван отляво топката и без никакви проблеми за 1:0. Няма и две минути след това "сините" върнаха попадението. Давиде Мариани отбеляза много красив гол след удар от над 30 метра. В последните секунди на мача столичани имаха основателни претенции за дузпа, които бяха подмината от съдията, който предпочете да даде край на двубоя.

По-рано днес от клуба обявиха трансфера на Мартин Райнов - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички