Левски открива 2022 година с поход към "Герена", отборът ще играе с обновени екипи (СНИМКА)


Левски открива 2022 година с поход към "Герена", отборът ще играе с обновени екипи (СНИМКА)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5110 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че до края на сезон 2021/22 отборът ще играе с обновени екипи, на които няма да стои логото на спонсора "Palms bet" на гърдите, а това на новата кампания "Левски е вечен"!

От друга страна, изпълнителният директор Иво Ивков призова всички левскари да се съберат на паметника на Васил Левски в центъра на София на 19 февруари, за да почетат паметта му, а след това ще бъде организиран поход към стадион "Георги Аспарухов" преди първия мач от пролетния дял на Първа лига срещу Локомотив Пловдив:

"Едно събитие, което имам удоволствието да обявя, е едно иначе трагично събитие - кончината на Васил Левски. Каня днес всички левскари да се поклоним и да се преброим на паметника на Апостола на свободата в 12:00 часа на 19-и февруари".

"Между 11:30 и 12:00 да се съберем и да направим един поход с мисълта за него и с песните на любимия си клуб по бул. "Владимир Вазов" и да пристигнем на стадиона, където да подкрепим любимия клуб за първия мач на новия сезон", призова Ивков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички