Изявен бивш голмайстор на Левски посочи кой от зимните попълнения го е впечатлил


Изявен бивш голмайстор на Левски посочи кой от зимните попълнения го е впечатлил
Снимка: Михаил Вълчев

1720 0

Големият бивш нападател на Левски Михаил Вълчев каза добри неща за трансферната политика на клуба през зимата и отличи едно от попълненията в защита. Бившият футболист, който има 131 мача и 79 гола за "сините" в "А" група, обобщи и резултатите от зимните контроли.

"Резултатите на отбора като за приятелски мачове са добри. Знаем, че по време на подготовката се дава шанс на повече футболисти да се докажат. Срещу Динамо Киев отборът ми хареса. Мога да посоча, че Цунами за момента ми прави добро впечатление. Показа, че може да свърши работа през пролетта. От есента си говорим, че Станимир Стоилов търси сигурност в защита, което се и видя в мачовете в Турция", започна Вълчев пред "Тема спорт". Запитан дали му е харесала трансферната политика на клуба, той заяви:

"Да, привлякоха се играчи на тези места, където имаше нужда – централен защитник, бек, халф, нападател. Финансовите възможности позволиха толкова и това са играчите. Целите на Левски ще са високи. Явно са преценили, че толкова футболисти са им нужни и ще запълнят дупките. Трябва да свършат работата, за която са привлечени. Дано се намери голям спонсор и да бъдат привлечени още по-добри играчи, за да станат целите по-големи. Трудно се намират футболисти с по-ниски финансови претенции, и то в този период".

65-годишният сега Вълчев коментира и привличането на халфа Филип Кръстев на "Герена". "Наблюдавам, че има необходимото самочувствие – нагърбва се с организирането на играта, изпълнява статични положения и фаулове. Дай Боже, да е добро попълнение и играта да му е на необходимото ниво. Неслучайно бе забелязан и от Манчестър Сити и мисля, че ще помогне на Левски през пролетта", каза той. А ето кой футболист на Левски е готов да е резерва там, но да не си тръгва от "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички