Левски обмисля да предложи нов договор на Жереми Петрис


Левски обмисля да предложи нов договор на Жереми Петрис
Снимка: Levski.bg

2658 0

Жереми Петрис бързо се превърна в една от несменяемите фигури за Левски през този сезон. Бившият футболист на Царско село бе привлечен буквално "на пожар" от ръководството, тъй като Анте Блажевич, който бе взет за заместник на Драган Михайлович до голяма степен разочарова всички с представянето си и най-вече Станимир Стоилов.

Всъщност, Петрис бе първия избор на специалиста, но се издъни в един от моментите, в които трябваше да се докаже. Мъри беше отишъл специално да изгледа мач на "царете" през миналия сезон, за да се увери, че крайния защитник заслужава да се влее в "сините" редици, но още през първата част бе изгонен за два жълти картона. 

24-годишния французин подписа с Левски само до края на тази година. В него обаче има клауза, според която той може да бъде удължен. "Сините" вече умуват дали да не го направят, защото французинът се включи отлично и си извоюва статут на неизменен титуляр, пише "Тема спорт". Петрис направи впечатляващи мачове в Лигата на конференциите.

Още на първата пресконференция след привличането на десния бек Станимир Стоилов заяви: " Надявам се на по-дълго сътрудничество, а не само до нова година, но всичко си зависи от Петрис".

Вижте още: Разкритие за Филип Кръстев - бил е със здравословни проблеми преди срещата с Хамрун

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички