Георги Миланов сподели голямата си болка около Левски и коментира бъдещето си


Георги Миланов сподели голямата си болка около Левски и коментира бъдещето си
Снимка: Levski.bg

11376 0

Бившият футболист на Левски и настоящ на Ал Дафра (ОАЕ) - Георги Миланов, даде интервю за предаването "Домът на футбола", в което призна, че му е било "много болно" след напускането на Станимир Стоилов, когото нарече "един от най-добрите треньори в България":

"Случиха се и хубави, и лоши неща в Левски, но сякаш по-лошите преобладават. Наистина ми беше много болно, че Станимир Стоилов напусна клуба. Той за мен е един от най-добрите треньори в България. Това е човекът, който ми е дал пътя във футбола и много го уважавам. Болно ми е по този начин да се развият нещата в Левски. Не мога да коментирам как се е случило", каза Миланов, цитиран от "Gong" и все пак допълни: "Радостен съм, че Елин Топузаков продължи линията на Стоилов и отборът играе добре, пък има и шанс да се класира за Европа".

"Бяхме като едно семейство и не съм очаквал, че такова нещо може да се случи. В България, като има нещо хубаво, бързаме да го развалим. Ако господин Стоилов беше продължил тази линия, нещата догодина щяха да са на друго ниво".

31-годишният атакуващ футболист изрази надежда, че един ден Мъри отново ще работи на "Герена", но и не скри, че го боли от факта, че в момента феновете на "сините" са разделени: "Надявам се Станимир Стоилов един ден отново да е треньор на Левски. В момента съм далече от "кухнята" и не мога да кажа какво се случва. Най-голямата ми болка са феновете, които са разделени. Всеки мач беше за нас празник преди. Бяхме много сплотени. Обичам Левски и като фен ми е болно, но се надявам да има по-добри дни".

Жоро Миланов, който има договор с Ал Дафра до 30-и юни, коментира и своето бъдеще, като заяви, че в момента е на 'изчаквателен режим' и ако не получи изгодна оферта - няма пречка да се завърне на стадион "Георги Аспарухов": "Не съм решил къде ще продължа кариерата си. Договорът ми е до 30-и юни. Ако отборът беше останал, нещата щяха да са по-различни. Хората са доволни от мен, искат да ме задържат, но всичко ще зависи от офертата. В момента съм на изчаквателен режим и ще видя какво ще се случи".

"Не знам точно как ще продължи кариерата ми. В момента съм настроен да си почивам. От тази седмица започнах индивидуална програма с треньор. Моята почивка вече свърши. В момента съм концентриран и не изключвам никакви варианти. Не знам къде ще продължи кариерата ми. Аз съм вече на 31 години и в момента гледам да съм на хубаво място и с добри условия. Ако не получа нищо, което да си заслужава, няма пречка и да се завърна в Левски", коментира бившият национал на България.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Обявиха за колко време партньорът на Левски ще елиминира дълга към НАП!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички