Босът на Септември за Димитров и Костадинов: Момчета без глави


Босът на Септември за Димитров и Костадинов: Момчета без глави
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2968 0

Собственикът на Септември (София) Румен Чандъров частично потвърди, че проблемите на Здравко Димитров и Димитър Костадинов са лични и вероятно са свързани с хазарт, както се писа тези дни. Босът на клуба, от който Левски взе двамата българи, посочи и че за тях се говорят и неверни неща. От "Герена" обявиха, че двамата ще тренират с юношите, докато не си изчистят главите.

"Не съм говорил с хората от Левски, но явно проблемите им са се задълбочили. Смятам, че "сините" са в правото си да действат по този начин. Много неща съм направил за тях. Това е вярно. Не знам дали бих ги върнал. Трудно ми е да коментирам тези неща в момента", започна Чандъров пред "Мач Телеграф".

"Става въпрос за много талантливи момчета, но ще станат символ на провал. И Здравко има качества, Митко – също. Мисля, че всеки, който ги е гледал, е убеден в това. Момчета без глави. Това е. Доста неща се говорят за проблемите им. Някои от тях не отговарят на истината. Просто младите трябва да мислят само за футбол", допълни босът на втородивизионния тим. Повече за проблемите на двамата "сини" футболисти четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички