Левски назначава бившият спортен директор на Лудогорец


Левски назначава бившият спортен директор на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

3033 0

В най-скоро време тимът на Левски ще има и спортен директор. Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев обяви, че към момента на Герена не бързат с избирането на човека, който да поеме този пост, но изглежда фаворит има.

"Дневник" информира, че това е бившият спортен директор на Лудогорец Методи Томанов. Той работи в Разград между 2011 и 2018 година, като първо бе скаут, а след това зае по-високата позиция. Той обаче се раздели с шампионите в края на миналата година.

Томанов е имал среща с Васил Божков, който в момента се грижи за оздравяването на 26-кратните шампиони. Двамата се познават отлично и работиха заедно в ЦСКА. В тези години Томанов бе помощник на Стойчо Младенов, докато бизнесменът бе собственик на тима от "Българска армия".

ПРЕДЛАГАЛ ЛИ Е ПАВЕЛ КОЛЕВ ПРЕЗИДЕНТ НА ЛЕВСКИ ДА Е СИРАКОВ?

Левски няма спортен директор от есента на 2017 г., когато тази длъжност беше закрита. През последните години на позицията се смениха Георги Иванов-Гонзо, Станислав Ангелов и Даниел Боримиров. След освобождаването на последния за кратко беше отворена длъжност за "координатор по спортните въпроси". Асен Букарев, който я заемаше, обаче напусна след по-малко от три месеца.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички