Павел Колев коментира как е станала раздялата с Обертан и Стоянович


Павел Колев коментира как е станала раздялата с Обертан и Стоянович
Снимка: Официален сайт на Левски

3664 0

През зимната пауза Левски направи две големи промени в своя тим. Голямата звезда на тима Габриел Обертан бе продаден в Турция, а треньорът Славиша Стоянович бе освободен. Из медиите се появи новината, че френският халф е получавал "гигантска" заплата, което е създало напрежение в съблекалнята. Специалистът пък преговаряше с федерацията на Латвия и поради тази причина бе освободен от Герена. 

„Габриел Обертан е минало за Левски. Той е футболист с визитка. Със сигурност един от най-добрите футболисти, които е играл в България. Той беше неуспешен експеримент за Левски. Ако беше дошъл при други условия, нещата щяха да са други, но не се случи така.

Не очаквайте да коментирам заплатата на Обертан. Знам каква беше. За Левски беше жизненоважно да се раздели с него. Левски е европейски клуб. Нямам право да коментирам сумата, за която сме продали Обертан.

КОЛКО ТОЧНО ДЪЛЖИ ЛЕВСКИ НА НАП?

Раздялата със Славиша Стоянович беше абсолютно европейска. Много съм доволен как се случиха нещата. Много скоро ще стане ясно къде той ще продължи своята кариера и каква е била ситуацията. Той бе намерил верния тон към футболистите, но по една или друга причина резултатите, които той постигна не бяха удовлетворяващи", коментира изпълнителният директор Павел Колев относно раздялата с Обертан и Стоянович през изминалата зима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички