Левски награждава трима с нови договори


Левски награждава трима с нови договори
Снимка: БГНЕС

885 0

Левски предложи нови договори на някол­ко свои футболисти. В близките дни контракти с клуба ще подпишат за­щитниците Веселин Минев и адашите Алек­сандрови. И на тримата до­сегашните им договори изтичат в края на сезо­на.

Спортният директор Даниел Боримиров е провел по няколко разго­вора с въпросните игра­чи и оставането им на „Герена" ще е факт. Сро­кът и на трите контрак­та е за още един сезон, така те ще играят за "си­ните" до лятото на 2018 г., съобщава "Стандарт".

Веселин Минев и Александрови са клю­чови фигури в редиците на Левски. Тримата за­едно с Димитър Пиргов оформят защитното ка­ре в повечето мачове. Определено най-сериоз­но израстване се забе­лязва в десния бек Са­шо Александров, който вдигна рязко нивото си, откакто е при "сините".

Друг, с който се во­дят сериозни преговори за оставане - Георги Костадинов, е все още под въпрос. Към халфа имаше сериозен интерес през зимната пауза, но той реши да изпълни контракта си. Не е ясно обаче дали ще избере отново Левски през ля­тото. Засега двете стра­ни не стигат до консен­сус.

Почти сигурно може да обявим, че първият напускащ ще е халфът Джереми Де Ноойер. Контрактът на холанде­ца изтича в края на кам­панията, а от Левски нямат желание да го за­държат. Все пак за него и друг спряган за изхода - Антонио Аниете, пос­ледната дума ще има треньорът Николай Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички