Велизар Димитров не мисли, че загубата от Левски е тежка


Велизар Димитров не мисли, че загубата от Левски е тежка

1144 0

Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров заяви, че не би определил загубата от Левски като тежка.

"Не бих казал, че загубата е тежка. Тя е неприятна, особено когато е от вечния съперник, но ние имаме добра база, върху която да стъпим и основа, и отборът ни набира скорост. Със сигурност е добър и е по-добър от този на вечния противник. Хубавото е, че имаме момчета, с които можем да надграждаме. Мачове и дербита се печелят и губят постоянно, така че това не е големият проблем. За нас важното е да направим силен отбор, който да радва привържениците", заяви Димитров при откриването на детски турнир.

Относно трансферната политика на "червените": "Ако някой ви каже, че селекцията в даден отбор е приключена, значи има нещо сбъркано. Никой няма да се откаже от добри футболисти. Ако има такъв, който да отговаря на качеството и условията на ЦСКА, със сигурност ще бъде привлечен.“

"Звездно попълнение? Изключено, има много време до лятото. В момента не е моментът да се правят спекулации, имаме си добър отбор с добри футболисти, от тях зависи кой ще остане в отбора и кой ще бъде продаден. Това е идеята, да растат, да играят голям футбол и ЦСКА да им бъде една спирка", заяви още бившият офанзивен халф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички