Яблонски: Може да говорим за някакъв обрат в първенството


Яблонски: Може да говорим за някакъв обрат в първенството
Снимка: Официален сайт на Левски

1199 0

Футболистът на Левски Давид Яблонски сподели, че отборът продължава да се цели в титлата и подчерта, че е реално да се говори за обрат в първенството. „Сините” са на второ място в таблицата с 48 точки, а първенецът Лодугорец е с 60.

"Реално е да се говорим за някакъв обрат в първенството. Когато се раздели на две половини ще срещне Лудогорец още два пъти, трябва да си повярваме. Искаме титлата. Какво ще се получи вече в тези мачове…”, каза  Яблонски, след като получи наградата за най-добър играч на кръга. Той изработи дузпа срещу ЦСКА и вкара победния гол за успеха с 2:1

"Да, защитник съм, но при статистични ситуации е нормално да ходя в наказателното поле и да търся гол. Двама бяхме сами в наказателното поле, играчите на ЦСКА не ни пазиха, успях да удар с глава и тя влезе в мрежата", продължи той.

"Доста добре ще ни се отрази тази победа. Ще си вярваме повече. Сега имаме по-голямо спокойствие, което ще ни помогне да постигаме по-добри резултати. За мача с ЦСКА треньорът не целеше някаква промяна, а искаше повече битка и характер срещу мача с ЦСКА. Всичко е нормално като процес. Всеки се бори за титулярното си място в отбора".

"Първенството в България има качество и класа. Някои от отборите не са чак толкова силни, колкото лидери, но като цяло лигата е качествена и мачовете са качествени сами по себе си. Чувствам подкрепата от феновете и от клуба. Има промяна – в Русия не играх всеки мач, докато тук успявам да съм част от състава във всяка среща", допълни още Давид Яблонски.

На въпрос, свързан с това, че е замесен в скандал с черно тото: "Не е решен случаят сега, още се решава. Мисля само за футбол и играта си. Чакам крайно решение".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички