"Левски" надви Локо (Сф) в контрола


"Левски" надви Локо (Сф) в контрола

757 0

"Левски" победи Локомотив (София) в контролен мач, игран на стадион "Локомотив" в "Надежда". "Сините" с еналожиха с 2:1 над столичните "железничари".

В проверката и двата тима изпробваха нови попълнения и по-рядко използвани играчи. "Левски" пусна в игра Галин Иванов, докато съперникът изпробва двамата гърци, които са на проби.

Елитният "Левски" откри резултата в своя полза още в 5-ата минута, когато Боримиров центрира от корнер и Сандберг отбеляза с глава за 1:0.

Локомотив успя да изравни в 27-ата минута, като преди това пропусна добра ситуация пред вратата на 'сините". В ситуацията Димитър Георгиев стреля слабо право в ръцете на Чворович, който изпусна и при добавката играчът на Локомотив не сгреши - 1:1.

До почивката двата тима показаха равностойна игра. След подновяването и двата отбора бяха беззъби известно време. В 72-ата минута Мисяк записа пропуск, стреляйки покрай вратата на съперника.

Малко след това Александър Д. Александров получи червен картон, само минута след като бе влязъл в игра. На терена се завърна Сашо Александров и на терена отново имаше 11 срещу 11.

"Левски" стигна до победния гол в 83-ата минута, когато Франсис Нар намери добре топката вътре в пеналта на Локомотив и с остър удар изведе "сините" напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички