Левски набеляза бразилски бек за половин милион евро


Левски набеляза бразилски бек за половин милион евро
Снимка: принтскрийн

1767 0

Левски проявява сериозен интерес към бразилски защитник, състезаващ се за гръцкия гранд АЕК. Става дума за левия бранител Винисиус Фрейтас, който има договор с клуба до лятото на 2019 г., съобщи "Дарик"

Столичани възнамеряват да опитат да привлекат 24-годишния играч през януари. Шанс да получат съгласието му им дава неговото положение в АЕК - Винисиус играе рядко.

Проверка на SportLive.bg показа, че от началото на сезона бранителят има 7 мача във всички турнири. В първенството в 10 кръга е играл само в 3 мача, като само веднъж е бил титуляр и е завършил срещата. В Лига Европа Фрейтас дори не фигурира в списъка на играчите, а в трети предварителен кръг на Шампионска лига срещу ЦСКА (Москва) е бил на скамейката.

Левият бек е роден в Рио де Жанейро през 1993 г. Висок е 183 см., тежи 78 кг.

Текущата цена на играча е 500 000 евро.

През 2013 г. Винисиус е купен от Лацио, но не записва нито един мач и е пратен под наем в Падова. След завръщането си в Рим отново не получава доверие и следват престои под наем в Перуджа и Цюрих. През зимата преминава в АЕК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички