Йоргачевич търси нов вратар на Левски


Йоргачевич търси нов вратар на Левски
Снимка: БГНЕС

1006 0

Сърбинът Боян Йоргачевич ще помага на Левски с привличането на нов вратар през зимата. На "Герена" искат да се подсилят на тази позиция, тъй като в момента капитанът Божидар Митрев няма реална конкуренция, пише "Тема Спорт".

Върналият се в клуба през лятото Александър Любенов започна като титуляр единствено при гостуването на Ботев, но тогава направи груба грешка, която доведе до обрата с 2:1 в полза на "канарите". След това Любенов не бе пуснат в игра дори в двубоите за Купата на България срещу втородивизионните Ботев (Гълъбово) и Монтана.

Йоргачевич прекрати договора си с Левски малко след началото на сезона. Той се раздели с публиката на "сините" по време на домакинството на Лудогорец. Боян има уговорка със собственика на клуба Спас Русев да бъде скаут на "сините" и да помага при избора на играчи под рамката.

Изданието пише още, че Николай Михайлов също е вариант за Левски. Клубът излезе с конкретно предложение към него през септември, но до договор между двете страни не се стигна. Юношата на клуба все още е без отбор, след като се раздели с турския Мерсин през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички