"Левски" на път да се отърве от Белаид


"Левски" на път да се отърве от Белаид
Снимка: БГНЕС

1233 0

"Левски" скоро може и да се отърве от защитника Аймен Белаид. Той пристигна на "Герена" в началото на 2014 година. От тогава е редовен титуляр, но въпреки това не успя да убеди, че заслужава мястото си в състава. Към него интерес е проявил турски клуб, пише "Тема Спорт".

В момента "сините" пробват всичко възможно, за да го преотстъпят. Както и да включат в договора за отдаването му под наем клауза, според която той може да бъде преотстъпен през лятото.

Същата е ситуацията и с Луис Педро. Холандецът обаче получава доста добра заплата в "Левски" и засега мениджърът му не е намерил друг клуб, който е склонен да му плаща по 10 хиляди евро, както го правят "сините".

От "Герена" продължават с усилията си да привлекат котдивоарския десен бек Мамаду Багайоко и камерунския нападател Джъстин Менголо. Двамата са силно желани от новия треньор Стойчо Стоев. 25-годишният защитник в момента е свободен агент, след като договорът му със словашкия Слован Братислава изтече. 21-годишното крило Менголо има контракт с румънския Университатя Клуж. Той обаче има да получава заплати и може да го разтрогне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички